Når du bruker kredittkort fra Bank Norwegian tjener du Cashpoints som du kan bruke på flybilletter.
Til forsiden› Tips› Kredittkort› Norwegian reward cashpoints - Hvordan tjene cashpoints?
Kommersielt innhold

Norwegian reward cashpoints - Hvordan tjene cashpoints?

Når du bruker kredittkort fra Bank Norwegian tjener du Cashpoints som du kan bruke på flybilletter.

Sist oppdatert: 11. mars 2024

Hvordan tjene CashPoints?

CashPoints er en enkel og effektiv måte å spare penger på reiser med Norwegian. Enten du er en hyppig reisende eller bare planlegger en enkelt tur, kan du dra nytte av Norwegian Reward-programmet for å tjene belønninger på dine daglige kjøp. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan du kan maksimere dine gevinster og dra nytte av fordelene.

Bli medlem av Norwegian Reward

Først og fremst må du bli medlem av Norwegian Reward-programmet. Registreringen er enkel og gratis, og du vil umiddelbart begynne å tjene CashPoints på dine reiser og kjøp.

Bruk Norwegian kredittkort

En av de raskeste måtene å tjene CashPoints på er å bruke et Norwegian-kredittkort til dine daglige kjøp. Norwegian-kortene tilbyr et poengsystem der du tjener CashPoints for kjøp du foretar. Du kan også tjene ekstra CashPoints ved å bruke kortet til å betale for Norwegian-flyreiser.

Du får mellom 0,5% og 10% CashPoints hver gang du bruker kortet, avhengig av hva du kjøper. Ett CashPoint er verdt én krone.

Kjøp av flybilletter - flex og lowfare billetter

Hver gang du bestiller flybilletter hos Norwegian, tjener du CashPoints basert på billettens pris og din medlemsstatus i Norwegian Reward-programmet. Ved å bestille gjennom Norwegian Reward-portalen kan du også tjene ekstra CashPoints på utvalgte reiser.

Norwegian kredittkort fordeler:

  • 0,5% CashPoints opptjening for kjøp av flybilletter hos Norwegian. 1 CashPoint = 1 NOK
  • 2% CashPoints opptjening for elbillading og kollektivtransport
  • 0,5% Cashback for vanlig kortbruk
  • Dagligvareforsikring dekker opptil kr 10 000 ved sykemelding, permittering eller arbeidsledighet
  • Egenandelsforsikring på leiebil inntil 20 000 kr inkludert mot avgift
  • Reiseforsikring inkludert for hele familien
  • Støtter Apple Pay og Google Pay

Kjøp hos samarbeidspartnere:

Norwegian har et omfattende nettverk av samarbeidspartnere innen ulike bransjer, inkludert hoteller, leiebilfirmaer, og detaljhandel. Ved å handle hos disse partnerne og oppgi ditt Norwegian Reward-medlemsnummer, kan du tjene CashPoints på hvert kjøp.

Delta i undersøkelser og se etter tilbud

Norwegian Reward har jevnlig undersøkelser og tilbyr ulike tilbud til sine medlemmer, hvor du kan tjene ekstra CashPoints ved å delta i markedsundersøkelser eller dra nytte av spesialtilbud fra partnerne.

Benytt deg kampanjer

Hold deg oppdatert på kampanjene til Norwegian Reward. Noen ganger tilbyr de spesielle bonuser for visse typer reiser eller for spesifikke destinasjoner, slik at du kan tjene enda flere CashPoints.

Spar penger med CashPoints

Bonusprogrammet gir deg en enkel måte å tjene belønninger på dine reiser og daglige kjøp. Ved å følge disse tipsene og dra nytte av alle mulighetene som tilbys av Norwegian og deres partnere, kan du raskt samle opp CashPoints og nyte gratis eller rabatterte flyreiser i fremtiden.

Hvilket kredittkort burde du velge?

Her kan du finne det beste kredittkortet for deg. I samarbeid med Dine Penger har vi skapt en scoremodell for å evaluere fordelene og ulempene ved ulike kredittkort. Velg hvilke fordeler som er viktige for deg, og sammenlign de ulike kredittkortene.